Cartoonstudiootje maakt humoristisch tekenwerk.

U bent hier op de juiste plek als u aan de hand van een foto een betaalbare grappige karikatuur of cartoon wilt laten maken. 

Op papier tot en met het formaat 50x70 cm en digitaal tot en met A3 (29,7 cm bij 42 cm). 
Waarom digitaal geen groter formaat? Het antwoord daarop is simpel: Cartoonstudiootje tekent in principe alles "gewoon op papier" en maakt alleen  gebruik van een A3 scanner als de tekening digitaal bewerkt (inkleuring/verkleining) en per mail verzonden moet worden. 
Standaard worden de opdrachten met pastelkrijt en/of met stift ingekleurd. Het pastelkrijt word gefixeerd zodat het niet meer kan afgeven.

Een karikatuur van iemand laten maken is een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Denk aan een  jubilaris, verjaardag, bruiloft, een collega die de zaak gaat verlaten, pensioen noem maar op. 

Indien u iemand of iets getekend wilt hebben, beschrijf dan zo goed mogelijk wat u precies getekend wilt hebben en geef aan wanneer u het uiterlijk in uw bezit wilt hebben. Denk daarbij dan even aan de volgende zaken:
-Wilt u de tekenopdracht op papier en dus per post ontvangen of digitaal per mail?
-Formaat van de tekening? Indien u kiest voor een standaardmaat bijvoorbeeld: A3-----50 x 40 cm-----50 x 70 cm, kunt u gemakkelijk en voordelig een lijst kopen bij diverse winkels   mocht u het willen inlijsten.
-kleur of zwart-wit met grijstonen?
-Wanneer wilt u de opdracht uiterlijk klaar hebben?


Voor vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van het contactformulier of stuur een berichtje
© Copyright 2019 - cartoonstudiootje.nl